marți, 9 iunie 2009

:|

Acu am chef sa scriu... Viata pulii mele... Abia astept sa plec in G. la lucru... Sa uit de tot... Sa las totul in urma.... Oameni, amintiri, fapte, greseli.... Sa ma intorc un alt om(again)... Poate asa ar fii mai bn... D fapt, sigur e mai bine... Sa nu'mi mai aduc aminte de oameni ca Posedatta, Krista.. ETC!!! Si da, scriu numele vostru.. Scriu pt ca asa vreau si e blogu meu.. >:P Sa'mi reneg propria'mi viata inecata in alcool... Am nevoie sa fug de aici.... Cat mai departe... Timp de 2 luni, nu'si va aminti nima sami dea makr un msg.... Am mai trecut odata prin asta... Si am invatat lectia... Mai cateva zile si terminam scoala... 4 ani de liceu... O sa'mi fie dor de colegi... Mai ales de unii.. :) Sper sa'i revad cat mai curand... :) Ma duc sa fumez... :)

3 comentarii:

  1. bai knd pleci...k dupa 1 iulie o tulesc si eu... o sa fak astia chef k scapa de noi...:D:D:D:D chiar dak plec la lucru eu simt k plec intr-o vacanta... ce draq sa ii faci... mai scap si eu de stresu asta de aci... te poop si sper sa ne vedem inainte sa plecam...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrei sa iti spun eu de ce e mai desteapta decat tine
    Pentru ca pizda asta e din cartier de la mine!
    ........................................
    asta asa ca vad ca imi tot apare numele pe blogu asta....
    sa postez si o poza cva,un link de hi5 ca sa imi si vada fata astia care citesc,sa stie despre cine se vb.....
    asa ca astept poza aia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am remarcat faza cu "Am invatat lectia.",si ma gandeam la "Avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea."(O.Paller),tu ai uitat-o?:Dsau a avut grija timpul sa ti-o aminteasca?:-?

    RăspundețiȘtergere